En mix av allt som hänt sedan sist

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Men hallå vänner! Jag tittade in på min lilla blogg och insåg att jag inte skrev någonting om helgen nere i Stockholm, som jag hade tänkt göra. Men vi kör helt enkelt det nu istället.

För några veckor sedan möttes jag och Elly upp i Stockholm. Vi fick det som försenad födelsedagspresent av världens bästa moster. Under helgen fick vi busa massor med kusinerna, vi träffade pappa som vi inte sett på bra länge. Vi tog en långlunch i stan och pratade om allt möjligt. Sedan var jag, Elly och barnen på lekland. Skjut mig, mardrömsställe nr 1! Men barnen tyckte det var jätte kul och det är huvudsaken. Söndagen spenderade vi inne på museum halva dagen, älskar att gå på museum! Det blev massa strul med min hemfärd, inställda avgångar och annat, men vad gjorde väl det när jag istället fick mysa mer?

Annars då? Jobbet rullar på. Vi har jobbat mycket med vår, nu vill vi alla ha våren även om den ibland känns avlägsen med den där snön på marken som vägrar ge med sig! Och på tal om jobb hade vi personalfest i fredags med tema huvudbonad, det var jag och mitt arbetslag som hade fått äran att arrangera festen denna gång. Vi åt jätte god libanesisk buffé och lekte massa lekar, sedan blev det allsång innan jag och min jämnåriga kollega, som jag fick skjuts av, for hem. Pensionärerna som inte riktigt orkar hålla igång haha.

I lördags var tanken att vi skulle fira Nina som hunnit fylla 30 lite mer! Jag hade köpt tårta och planerat fiskedamm, men födelsedagsbarnet själv blev hemma. Fast det hindrade inte oss andra från att äta både tårta och fiska godispåsar a lá pedagogstyle. Söndagen spenderades mest i sängen med pizza och Harry Potter. 

I veckan som gått har jag mest hängt med Simon och sjungit i min kör. Fortfarande glad över det beslutet, att sjunga är fantastiskt kul och rogivande för stjälen! I morgon är det fredag, igen. Förstår inte hur fort det kan gå! Jag hann verkligen bara blinka mig igenom veckan. Hoppas allt är bra med er som fortfarande orkar kika in här nu och då. Jag gör som jag brukar och uppdaterar när jag känner för det. Ha det fint
ÖVRIGT | | Kommentera |
Upp