Grattis mormor

(null)

(null)

(null)
Jag fick upp ett minne på Instagram från förra året, att det var mormors födelsedag här i dagarna. Det fick mig verkligen att sakna henne. Jag tänker på henne i bland, hur livet hade sett ut om hon aldrig blivit sjuk, att trots sin sjukdom såg hon sin familj alltid som några hon kunde lita på och för det kommer jag vara förevigt tacksam. Så grattis på din födelsedag fina mormor, vi ses verkligen i Nangijala. 

Hej på er förresten, hoppas allt är bra med er tappra läsare som hänger kvar och att ni haft en fin helg. Själv har jag laddat upp med massa filmer för nattens Oscars-gala. Jag försöker se de flesta år, men har hänt att jag somnat ifrån faktiskt. Jag tycket man säger det varje år, men i år är det ett exceptionellt bra gäng med filmer. Många med djup och fantastiskt skådespeleri.  

I övrigt känner jag mig väldigt glad. Den mörka delen på året börjar lida mot sitt slut, och även fast snön ligger tjock, stannar solens strålar längre och längre om dagarna och man kan till och med sitta en stund på balkongen. Förra året hann jag knappt bo in mig innan det blev höst, så till sommaren kommer jag definitivt att spendera mer tid på min sköna balkong! Nu ska jag se den sista oscarsfilmen jag planerat att se, innan jag helt enkelt sätter stopp. Ha det fint så hörs vi när vi hörs 

ÖVRIGT | |
Upp