Jul pt 1


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)
Wow alltså. Vilken fantastisk jul jag haft hemma i Småland. Jag åkte ner på torsdagen innan jul och på fredagen åkte jag och Elly till Hultsfred där vi hade julbord och paketlek tillsammans med tjejerna. Jag vann det jag själv hade köpt -ett sminkborstset. På lördagen var vi på lunch hemma hos mamma sedan lyssande vi på hennes körs årliga julkonsert. 

Jag har bara missat deras julkonsert en gång genom åren, och det var förra året när jag inte kunde åka ner tidigare.  Det blir inte riktigt julkänslan utan den.

På söndagen kom moster Anna med familj och vi umgicks med dem till annandag jul. Vi firade jul hemma hos mamma och Tobbe. Åt massa mat och körde lekar. Elly agerade jultomte och hon och jag hade ordnat en på spåret lek-vart är vi på väg? Och jag hade ordnat ett kahoot med julfrågor. En väldigt lugn och fin jul. Vi bestämde i år att helt skipp julklappar (förutom till N och L) och donera pengarna till välgörenhet istället, en bra grej tyckte vi alla och jag tror att det blir nya traditionen. 

På juldagen var Elly och jag med kidzen på Kalles lekland och lekte av oss sedan var vi hos kusin Tova och spelade paketlek och fikade med hela släkten. På annandagen umgicks vi med kompisar innan vi åkte till Kalmar på kvällen. Som sagt en toppenjul!
ÖVRIGT | |
Upp