Jul pt 2

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Elly och jag bodde i Sebbe och Rebeckas lägenhet när vi var i Kalmar. Vi hängde där några dagar, på fredagen träffade vi Emmy, Jenny och Johanna och snackade skit och åt brunch i några timmar. Sedan åkte jag till mamma och Tobbe på kvällen och sov över. På lördagen åkte jag och Sara till Stockholm över helgen. 

Vi lånade Annas lägenhet. Vi gick mest på stan och åt gott på lördagen. På söndagen klev vi upp tidigt och åkte till tekniska museet där vi provade VR-glasögon, nya och gamla spel och gick runt i flera timmar och tittade på häftiga teknikprylar. Vi gick även en sväng på etnografiska museet som låg på samma plats, men vi var rätt trötta och det fanns alldeles för mycket saker att se, så vi gick bara där en sväng. 

Sedan gick vi lite på stan och åkte hem till Anna och vilade oss lite innan vi åt middag på en grekisk resturang på Medis. God souvlaki och trevlig personal. Vi åkte hem ganska tidigt på nyårsafton därför att jag skulle fira i Kalmar. Vi var hemma hos Oscar och Elin där vi åt deras goda förrätt som var soppa, sedan hade jag och Elly ansvaret för huvudrätten som vi också gjorde hemma hos dem. Men det var ganska stressigt då vi aldrig hade gjort det innan. 

För oss köttätare blev det älg, glacé, grönkål, svamp och lingon och för vegfolket blev det kronärtskocka. Jag tycker det blev helt okej, men råkade göra köttet för torrt, jag hade velat ha det mer mört. 
Efter maten lekte vi samma på spåret-lek som jag och Elly hade gjort till nyår. Sedan fortsatte vi kvällen hos David och Jenny där vi åt efterrätten och spelade ett kahoot med frågor på året som varit som jag hade ordnat. Det blev ett ganska lugnt och städat nyår med god mat och kompisar. 

Efter nyår åkte jag och Elly och bodde hos mamma och Tobbe. Jag passade på att träffa Tova och umgås med Bea, spela spel och dricka kaffe. Det är livet de. I fredags åkte vi tillbaks till Kalmar med mamma, umgicks lite med henne och sen på kvällen var vi ute och firade Rebecka som fyllde 26. Sen på lördagen var vi i ishallen tidigt på förmiddagen, jag följde med som moraliskt support medan de andra åkte skidskor. På kvällen åkte jag och Elly till Växjö och firade kusin Maja som fyller 25. Det blev en väldigt rolig fest. Jag gillar att vår släkt är väldigt bjussiga och inte har svårt för att bjuda på sig själva. 

I morse tog jag ett tidigt flyg till Stockholm och nu sitter jag här och väntar in nästa flyg till Umeå. Och det var mina veckor i Småland, när jag kommer hem ska jag sova minst en vecka. Förutom att jag måste jobba i morgon. Hoppas ni alla fick en fin och skön ledighet. Gott nytt år! Hej 
ÖVRIGT | |
Upp